Graag mondmasker opzetten in de wachtzaal en tijdens de consultatie!

Team

Dr. Thomas Blontrock

Maak afspraak

Dr. Thomas Blontrock studeerde af als arts aan de KU Leuven in 2019. Hierna koos hij om te starten aan de driejarige opleiding tot huisarts (HAIO). Deze doorliep hij tot nu toe eerst in een praktijk te Vleteren, daarna gevolgd door de ziekenhuisstage in het AZ Sint-Lucas te Gent. Nu vervoegt hij de praktijk hier in Wijtschate voor het laatste jaar van zijn opleiding als HAIO, onder leiding van Dr. Denys als praktijkopleider. Dit dus tot en met 30/09/2022.

Huisarts en patiënt staan samen in voor de goeie kwaliteit van zorg die elke patiënt nodig heeft. Hierbij hoort een open communicatiestijl waarbij overleg steeds mogelijk is en steunt op een wederzijds respect tussen arts en patiënt. Het bevragen van de verwachtingen van de patiënt is belangrijk hierin om de volledige zorgvraag te kunnen vatten en ook om, vanuit medisch standpunt, zo goed mogelijk aan tegemoet te komen.

Hij is afkomstig uit Poperinge en woont sinds kort in Vleteren, samen met zijn vriendin Carolien. De voornaamste invulling van zijn vrije tijd is momenteel de verdere afwerking van hun woning en daarnaast ook lopen en fietsen.

Dr. Thomas Blontrock

Dr. Thomas Blontrock

Maak afspraak
Terug naar overzicht